cicle theta: INTRO-MENT

cicle theta: INTRO-MENT

Luis Heredia és dr. en Psicologia i President de l’Associació INTRO-MENT de la Universitat Rovira i Virgili, una institució amb els objectius d’investigar, desenvolupar i promocionar les tècniques de meditació terapèutiques.

L’Associació INTRO-MENT és una comunitat de persones compromeses amb la pràctica de les tècniques de meditació basades en l’atenció plena o Mindfulness. En aquesta xerrada intentarem explicar què és l’atenció plena, què té a veure amb la interioritat i el desenvolupament personal i quins beneficis podem obtenir de la seva pràctica habitual en el nostre dia a dia.

És un plaer anunciar-vos que l’associació INTRO-MENT ha obert el període d’inscripció al retir meditatiu en silenci anual, una tradició de la nostra associació que ja arriba a la seva setena edició. Si necessites temps per reconnectar amb tu i vols dedicar uns dies al cultiu del teu benestar, aquesta activitat pot interessar-te. El retir de meditació en silenci de l’associació INTRO-MENT vol generar un espai per a la reflexió personal, el retrobament i la major comprensió de nosaltres mateixos. 

Més informació a: https://ibit.ly/Sm_V

Descripción del evento

Inicio 12-05-2022 7:00 pm
Clausura 12-05-2022 8:00 pm
Precio gratuït
Lugar MamaTÀLEM